پاورپوینت تحلیل آرامگاه های معروف ( خیام , عطار و … ) | بلاگ

پاورپوینت تحلیل آرامگاه های معروف ( خیام , عطار و … )

ساخت وبلاگ
پاورپوینت تحلیل آرامگاه های معروف ( خیام , عطار و … )

پاورپوینت معماری آرامگاه های معروف میتواند موردی مناسب برای تحلیل آرامگاه ها باشد زیرا آرامگاه های زیادی در ایران وجود دارند که با معماری و طراحی ناب و فوق العاده ساخته شده اند و هم اکنون نیز به عنوان نمونه های معماری اصیل مورد توجه معماران هستند از این رو در این مقاله از وب سایت تخصصی معماری ۹۸ به ارائه پاورپوینتی کامل در رابطه با تحلیل آرامگاه های معروف می پردازیم تا نمونه ای کامل از این تحلیل ها در دسترس کاربران عزیز باشد , این پاورپینت در ۵۵ اسلاید تنظیم شده و اطلاعات کاملی در رابطه با آرامگاه های معروف همچون آرامگاه خیام , آرامگاه عطار نیشابوری , آرامگاه کمال الملک , امامزاده محروق و مقبره استاد مشکاتیان را داراست .

پاورپوینت تحلیل مقبره های معروف

مقبره ها و آرامگاه های زیادی در ایران وجود دارند که برای طراحی آنها از موارد خاصی استفاده شده است که این مورد بیشتر برای ساخت مقبره شاعران و بزرگان تاریخ رواج دارد و اکثر مقبره های افراد مشهور تاریخ در نوع خود بی نظیر هستند و برای طراحی آنها از نماد های زیبا و خاصی استفاده شده است که در این میان میتوان به مقبره افرادی همچون شاعرانی نظیر سعدی و حافظ و خیام و … اشاره نمود که هر کدام در نوع خود بی نظیر هستند . از نمونه های برجسته معماری مقبره ها و آرامگاه ها میتوان به مقبره خیام یکی از بزرگان و شاعران در قرون گذشته نام برد که توسط معمار بزرگ و مطرح یعنی هوشنگ سیحون ساخته شده است و این آرامگاه به عنوان یکی از برترین نمونه کار های استاد سیحون شناخته میشود که طراحی خیره کننده ای دارد .

تحلیل آرامگاه خیام

ارتفاع این مقبره ۲۲ متر می باشد که استوان بندی اصلی این بنا صورت اسکلت فلزی می باشد که توسط بتن محصور شده است که پایه های این مقبره با استفاده از اشعار و رباعیات خود خیام آراسته شده است که تشبیه فرم این بنا به کلاه دراویش و یا الماسی تراش خورده است , در قسمت داخلی و در سقف این ارامگاه قسمت های مشبکی وجود دارد و ستاره ای در سقف اظلاع را به هم متصل کرده است که هدف از این ستاره جایگاه بزرگ خیام می باشد که بدین صورت نماد گذاری شده است .

پاورپوینت آرامگاه خیام

پاورپوینت آرامگاه خیام

دور تا دور آرامگاه به صورت مثلث ۱۲ پر است . لوزی های بنا ۳۰ تا است و در بالای بنا یک ستاره ۵ پر وجود دارد که اگر ۱۲ را در ۳۰ ضرب کنیم و با ۵ جمع کنیم جواب ۳۶۵ میشود که تعداد روز های سال است و دقیق ترین تقویم دنیاست که توسط خیام ابداع شده است . سنگ مقبره خیام نیشابوری سنگی چد ضلعی می باشد که تاریخ ساخت این سنگ به دوره پهلوی باز میگردد .

تحلیل آرامگاه عطار نیشابوری

عطار نیز یکی دیگر از بزرگان شعر و ادب ایران می باشد که طراحی آرامگاه وی یکی از برترین نمونه های طراحی مقبره ها می باشد و بسیار مورد توجه می باشد , نخستین بنای آرامگاه عطار توسط قاضی القضاه یحیی بن صاعد که از بزرگان نیشابور بود ساخته شد که در سال های بعد امیر علی شیرنوایی , وزیر دانشمند سلطان حسین بایقرا , عمارتی دلگشا برآن ایجاد کرد . بنای آرامگاه عطار در سال ۱۳۴۱ ه.ش توسط انجمن آثار ملی تکمیل و مرمت گردید .بنای کنونی آرامگاه دارای هشت ضلع و گنبدی , کاشی کاری شده و چهار در ورودی است . در نمای بیرونی آن چهار غرفه کاشی کاری شده تعبیه شده است و در وسط بقعه , قبر عطار و یک ستون هشت ترکی به ارتفاع ۳ متر وجود دارد .

پاورپوینت آرامگاه عطار

پاورپوینت آرامگاه عطار

موارد موجود در این پاورپوینت

  • تحلیل معماری آرامگاه خیام
  • تحلیل معماری آرامگاه عطار
  • تحلیل معماری آرامگاه کمال الملک
  • تحلیل معماری آرامگاه امامزاده محروق
  • تحلیل معماری آرامگاه استاد مشکاتیان

پاورپوینت تحلیل مقبره های معروف اطلاعات کاملی در رابطه مقبره ها و آرامگاه های ذکر شده دارد که بصورت فایلی پاورپوینت تنظیم شده در ۵۵ اسلاید ارائه میگردد , این فایل با توضیحات و جزئیات ذکر شده را میتوانید از فروشگاه معماری وب سایت تخصصی معماری ۹۸ تهیه نمایید که در ادامه با کلیک بر روی خرید و دانلود آنی و طی مراحل خرید میتوانید این فایل کامل را در اختیار داشته باشید .

امتیاز به این صفحه
Loading...
دنیای معماری...
ما را در سایت دنیای معماری دنبال می کنید

نویسنده : ابراهیم محمدی بازدید : 278 تاريخ : جمعه 24 فروردين 1397 ساعت: 6:08