طراحی فضای سبز حیاط خانه، 7 نکته برای تازه کارها | بلاگ

طراحی فضای سبز حیاط خانه، 7 نکته برای تازه کارها

ساخت وبلاگ
طراحی فضای سبز حیاط خانه، 7 نکته برای تازه کارها

حیاط منزل با تغییر فصل نیاز به نگهداری و تازه شدن دارد. اصلا شاید می خواهید بدون توجه به فصل، طراحی حیاط منزل خود را جدید کنید. چه حیاط منزل شما نیاز به کاشت گیاهان جدید داشته باشد و یا نیاز به طراحی کلی داشته باشد، بهتر است نکات ابتدایی برای یک طراحی حیاط خانه و باغ شاداب و زیبا را بدانید. با راهنمایی گروه باغ گل فدک، نکات طراحی فضای سبز که باید خودتان انجام دهید را بخوانید:

طراحی محوطه و فضای سبز
تصویر باغ گل فدک

۱- خواسته خود از فضای سبز را مشخص کنید

لیستی از نیازها و علایق خود تهیه کنید. آیا فرزند شما در حیاط نیاز به فضای بازی دارند؟ می خواهید فضایی برای پرورش سبزیجات داشته باشید؟ آیا می خواهید ساعاتی را در فضای حیاط به دورهمی خانوادگی بگذارنید؟ می توانید این نیازها را روی تکه ای کاغذ نوشته و یا حتی اگر طرحی به ذهنتان می رسد، آن را ترسیم کنید. با این اولیت بندی می توانید راحت تر خواسته های خود را به طراح انتقال دهید.

طراحی آب نما و فضای سبز
تصویر باغ گل فدک

۲- اطلاعات اقلیمی محل را جستجو کنید

در مورد جهت وزش باد و نور خورشید اطلاعات کسب کنید. به گفته گروه باغ گل فدک درست است که این مطالعات بر عهده طراح فضای سبز است، ولی داشتن این اطلاعات اقلیمی می تواند کمک بیشتری به روند طراحی حیاط منزل شما کند. به دلیل اینکه شما در آن مکان زندگی می کنید، ساعات آفتاب و یا بادهای محلی را بهتر می دانید.

طراحی فضای سبز
تصویر باغ گل فدک

۳- نیازهایتان را تست کنید

برای مدت کوتاهی نیازهای خود را در فضای مورد نظر امتحان کنید. برای مثال می توانید یک صندلی را در قسمتی که برای نشستن و صرف غذا در نظر گرفته اید، بگذارید و ببینید آیا این مکان مناسب کاربری مورد نظر شما هست؟ شاید دید منازل اطراف حریم شخصی شما را بر هم بزند و از این تصمیم خود منصرف شوید.

طراحی فضای سبز آپارتمان
تصویر باغ گل فدک

۴- صادق باشید

اگر اولین باری است که می خواهید به سراغ نگهداری از باغ و گیاهان بروید، از طراح بخواهید که از گیاهانی استفاده کنید که حساسیت کمتری دارند و نگهداری آنها برای شما مشکل نباشد. نیازهای گیاهی متفاوت باعث می شود مجبور شوید زمان زیادی را برای باغبانی صرف کنید. اگر در این راه با کمی شکست مواجه شوید، این قضیه ممکن است شما را در همین ابتدای کار سرخورده کند.

طراحی محوطه و فضای سبز
تصویر باغ گل فدک

۵- نقطه کانونی را پیدا کنید

با توجه به اینکه هر روز فضای مورد نظرتان را مشاهده می کنید، می دانید که کدام قسمت از حیاط شما از داخل منزل دیده می شود. این قسمت به عنوان نقطه عطف بهترین انتخاب است و می توانید برای نتیجه بهتر، این نقطه را به طراح خود معرفی کنید.

طراحی آب نما و فضای سبز
تصویر باغ گل فدک

۶- به طراح فضای سبز اعتماد کنید

درست است که این حیاط خانه شماست و دوست دارید گیاهان مورد علاقه تان را درون فضای شخصی ببینید، ولی این را بدانید که هر چیزی اصولی دارد! به حرف طراح فضای سبز خود گوش کنید. او به دلیل تخصصش اطلاعات بسیار خوبی را در اختیار شما قرار می دهد. برای مثال اگر به درخت بید مجنون علاقه بسیاری دارید، باید بدانید که این گیاه در مجاورت آب زندگی بهتری دارد و همچنین ابعاد بزرگ این درخت برای حیاط کوچک خانه شما مناسب نخواهد بود و تنها فضای موجود را کوچکتر جلوه می دهد.

طراحی فضای سبز
تصویر باغ گل فدک

۷- اطلاعات نگهداری گیاهان را بدانید

گروه باغ گل فدک پیشنهاد می کند بعد از کاشت گیاهی از متخصص و باغبان بخواهید که اطلاعات مناسب را در مورد هر یک از گونه های گیاهی در اختیار شما قرار دهد. نحوه آبیاری، کوددهی و هرس هر گیاه با دیگری متفاوت است. حداقل باید بدانید که فرزندان جدید باغ شما چه اسمی دارند تا بتوانید نیازهایشان را نیز با مطالعه بیشتر به بهترین شکل برآورده کنید.

برای دیدن نمونه کارهای باغ گل فدک می توانید به پروفایل این گروه در وبسایت چیدانه سر بزنید و به اطلاعات تماس این گروه نیز دسترسی پیدا کنید.


نویسنده: صدف حقیقت | تحریریه چیدانه

دنیای معماری...
ما را در سایت دنیای معماری دنبال می کنید

نویسنده : ابراهیم محمدی بازدید : 231 تاريخ : جمعه 24 فروردين 1397 ساعت: 6:08